© AFP

Vanessa Paradis getrouwd op haar 45ste

Vanessa Paradis, de actrice die veertien jaar een relatie had met Johnny Depp, is voor het eerst getrouwd. Paradis (45) en haar kersverse echtgenoot Samuel Benchetrit (45) kozen voor een intieme plechtigheid in het Franse Saint-Siméon. Dat schrijft de krant Le Parisien.

lla

In Saint-Siméon, een dorpje met amper 900 inwoners, gaven de 45-jarige actrice en de filmregisseur elkaar het ja-woord. Paradis koos voor een witte jurk en sluier, Benchetrit voor een marineblauw pak van het merk Berluti, waar de Belgische ontwerper Kris Van Assche sinds kort artistiek directeur is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De witte rijst werd vervangen door bloemblaadjes, die na de ceremonie door de genodigden in het rond gestrooid werden. Lily-Rose (19), de dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, was ook van de partij. Haar broer Jack (16) werd niet gesignaleerd op het huwelijk - hij kampt naar verluidt met gezondheidsproblemen.

Paradis en Benchetrit leerden elkaar kennen op de filmset van de film ‘Chien’. Het koppel kondigde eind november hun verloving aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer