Nederlandse kunstenaar Armando (88) overleden

De Nederlandse schrijver en schilder Armando is op 88-jarige leeftijd overleden in het Duitse Potsdam. Hij behoorde tot een van de belangrijkste naoorlogse kunstenaars.

1 reactie

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Wie nog nooit werk van Armando heeft gezien moet er toch even op googlen. Een fantastische kunstenaar en bovendien een fantastisch mens. Ik heb hem goed gekend. Rip lieve vriend.
  1. “Denk je dat een 27-jarige zin heeft om met een 50-jarig koppel te vrijen?”: kunstencentrum De Studio zet directeur op non-actief na publicatie Julie Cafmeyer
    PREMIUM

    “Denk je dat een 27-jarige zin heeft om met een 50-jarig koppel te vrijen?”: kunstencen­trum De Studio zet directeur op non-ac­tief na publicatie Julie Cafmeyer

    In het Antwerpse kunstencentrum De Studio heeft de raad van bestuur beslist dat directeur Marc Verstappen tijdelijk een stap opzij moet zetten wegens een onderzoek naar seksisme en ongepast flirtgedrag. Aanleiding is de publicatie ‘Life is but a dream’ van theatermaker Julie Cafmeyer (36). Daarin wordt gesuggereerd dat Verstappen misbruik maakte van zijn positie in de periode dat Cafmeyer als theatermaker aan De Studio verbonden was. “Je kunt toch niet je hele carrière lang met iedereen flirten en seksueel getinte opmerkingen maken over ‘new tantra’ om vervolgens totaal verontwaardigd te zijn als iemand je erover aanspreekt?”
    Antwerpen
  2. Van Gaston & Leo tot Philippe Geubels in bad: drie comedyshows om de winter goedgemutst door te komen
    HLN Shop

    Van Gaston & Leo tot Philippe Geubels in bad: drie comedy­shows om de winter goedge­mutst door te komen

    Is 2024 zwaar begonnen en lijkt die trend zich spijtig genoeg te zullen verderzetten? Dan is het hoog tijd voor een streepje comedy om je bestaan toch al minstens één winteravond te verlichten. Ook wie een makkelijk leven heeft, is uiteraard gebaat bij enkele uurtjes knallende humor ter preventie van acute bitterheid en neerslachtigheid die overal op de loer liggen. HLN Shop reikt een trio sprankelende shows aan voor een divers publiek.