Mark Rutte.
Volledig scherm
Mark Rutte. © ANP

Nederlandse premier Rutte op blitzbezoek bij Trump

De Nederlandse premier Mark Rutte brengt vandaag zijn eerste bezoek aan de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis in Washington. Gespreksonderwerpen zijn onder meer de relatie tussen Nederland en de Verenigde Staten en de samenwerking op het gebied van defensie en veiligheid.

8 reacties

  • Mark Wijgers

    6 jaar geleden
    Nutteloze verplaatsing. Rutte kan op zijn terugvlucht op Twitter het tegenovergestelde lezen van wat hij heeft willen zeggen tegen Trump.
  • caius lepidus

    6 jaar geleden
    hij gaat trump uitleggen hoe hij nog beter de multinationals kan bevoordelingen !in nederland heeft SCHELL voor miljarden belastingen ontdoken met medeweten en medewerking van de regering ! en de bevolking moet de riem aanspannen en een gedeelte van hun pensioen inleveren ! (waar hebben we dat nog gehoord ???)
  • Michel Van Limbergen

    6 jaar geleden
    NEXIT in de maak? Tolereert de EU alleen gangen als deze? Het einde van de één gemaakte EU is in zicht als de kleintjes al voor zichzelf beginne te zorgen. Nu Michel nog of is die al te gemerkeliseerd?
  • Guido neerinckx

    6 jaar geleden
    Ik denk niet dat Michel rap zal uitgenodigd worden in het Witte Huis,gezien zijn domme uitspraken tegen de figuur van Trump gedurende de presidentiele voorverkiezingen in Amerika.Rutte is er zeer rap bij en maakt reeds de gewenste knieval.Typisch Hollands. Realpolitik.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Eindelijk een Europese premier die Trump naar waarde weet te schatten. Niet voor niks een nuchtere Hollander.