.
Volledig scherm
. © rv

Neymar krijgt er flink van langs op Twitter na "nieuw toneelstuk": "Als je 'Neymar’ 16 letters verandert, krijg je 'vervelend etterbakje'"

WK voetbal"We weten allemaal dat Neymar graag overdrijft en zich makkelijk laat vallen. De VAR moet zijn speelstijl extra bekijken en de scheidsrechter moet er bovenop zitten." De woorden van de Mexicaanse middenvelder Andrés Guardado in aanloop naar de achtste finale tegen Brazilië deden wat stof opwaaien. Maar volgens flink wat Twitteraars waren de woorden van de middenvelder van Real Betis toch terecht.

31 reacties

  • Guy Van Becelaere

    6 jaar geleden
    Schandalig dat er iemand sugereerd dat de zeis moet bovengehaald worden heeft niets met voetbal te maken maar is iets voor ordinaire schuppers die niet kunnen voetballen maar er enkel op uit zijn de tegenstander onderuit te halen bekijk Nyemar zijn benen na elke wedstrijd maar eens je zult dan anders piepen voetbal is een geweldadige sport geworden
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Neymar en zijn liefde voor het gras
  • j hm

    6 jaar geleden
    Die etterbak had al lang minstens 2 gele kaarten moeten krijgen en zo België missen! Maar goed als Martinez slim is, plakt hij Dembele op dat manneke en dan wordt die spaghettikop knettergek.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Er bestaat een reclame spot van batterijen waar hij niet zou misstaan!
  • Marnic Van Moorleghem

    6 jaar geleden
    Als je heel goed kijkt is dit een afgesproken spelletje tussen de 2 spelers Neymar en Layunx