AP
Volledig scherm
© AP

Mexicaanse bondscoach Osorio noemt "komediant" Neymar "een schande voor het voetbal"

WK Voetbal Nadat zijn land op het WK in de achtste finales met 2-0 uitgeschakeld werd door Brazilië, had de Mexicaanse bondscoach Juan Carlos Osorio geen goed woord over voor "Man van de Match" Neymar. "Door één speler hebben we weer veel tijd verloren. Hij is gewoon een schande voor het voetbal", vertelde de 56-jarige Colombiaan, zonder Neymar bij naam te noemen.

12 reacties

  • Luc Impens

    6 jaar geleden
    de scheidsrechter zouden meer geel en zelfs rood moeten geven aan die komedianten Neymar mag alles cinema hoort thuis in de bioscoop en niet op een voetbalveld. Het is een schande. Eerst roepen en tieren van de pijn en dan na tijdwinst terug fit hoe kan dat gewoon van het veld gooien. Ik wil voetbal zien meer niet. Om maar te zijgen wat hij ook een vuile speler hij is. Als hij dit ook doet met onze rode duivels kijk ik gewoon maar de smurfen.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Hij krijgt wel veel stampen maar overdrijft met zijn gejank. Osorio moet niet te veel klagen want na hun goede match tegen Duitsland bakte Mexico er niet te veel van. En als je tegen Brazilië met Marquez begint dan weet je het wel zeker? Ze mogen blij zijn dat Ochoa goed was of ze kregen er 5 in hunnen bak, en wat deed Osorio? Hij stond erbij en keek ernaar!
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Voetballers voelen nog maar de wind in hun rug van een tegenstrever en gaan al tegen de grond, wielrenners kwakken tegen de grond en het eerste wat ze doen is naar hun fiets grabbelen om zo snel mogelijk terug te keren in het peleton.
  • phil grey

    6 jaar geleden
    neymar is geen voetballer, het is een balletdanseres! en neen dit is geen compliment! irritant en egoistisch ventje, hopelijk ligt hij er vrijdag uit.
  • Jacques De Meulemeester

    6 jaar geleden
    En hij is niet alleen... Sommigen blijven liggen tot de scheids het spel stil legt en een paar minuten later huppelen ze weer vrolijk door het veld....