Tous ensemble op de Oude Markt in Leuven
Volledig scherm
Tous ensemble op de Oude Markt in Leuven © Stefan CDW

Wat een feest! Fans Rode Duivels gaan compleet door hun dak wanneer 3-2 valt

SportDe gemoederen liepen hoog op tijdens de thrillerwedstrijd tegen Japan. Na 52 minuten stond het maar liefst 0-2 voor Japan, maar onze Rode Duivels vochten met man en macht terug. Vertonghen scoorde een onwaarschijnlijke goal (1-2), gevolgd door Fellaini die voor nog meer vreugde zorgde bij de supporters van de Rode Duivels (2-2). Nog groter werd de voetbalvreugde met het verlossende doelpunt van Chadli (3-2). En dat in de allerlaatste minuut van blessuretijd. Wat een adrenaline!