EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump dreigt met acties tegen Wereldhandelsorganisatie

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump heeft gedreigd actie te ondernemen tegen Wereldhandelsorganisatie (WTO). Dat deed hij in reactie op mediaberichten dat hij de Verenigde Staten uit het verbond zou willen terugtrekken.

5 reacties

  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    In feite worden wij achterhaald. Alles wat Europa de laatste eeuwen heeft opgebouwd ligt nu in andere naties hun handen. Erger nog, Europa kan zich niet protectionistisch opstellen, daar zijn wij niet stabiel genoeg voor. De wereldkaart wordt stilletjes aan hertekend en dit op meerdere vlakken.
  • Didier Stoefs

    6 jaar geleden
    Trump is knetter gek en sleurt de Amerikanen mee in de armoede.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    voor trump zijn alle relaties met hem SUPER GOED, t zijn maar de anderen die niet met hem kunnen opschieten ... raar conclusie . maar de trump aanhang die aanbidden hun idool zelfs al moeten ze hebbe en goed opgeven voor trump
  • Frits Vandenberge

    6 jaar geleden
    Trump is echt knettergek aan het worden. Hij waant zich "King of the World". De wereldeconomie gaat er aan kapot en alles wordt duurder. Zijn "America first" komt ook als een boemerang in zijn gezicht. Amerikaanse firma's verlaten het land, de armoede stijgt boven de 20%, de beurzen dalen wereldwijd, enz.
  • Ludo Janssens

    6 jaar geleden
    samenwerking is blijkbaar niet mogelijk met die man en wil hijzelf ook niet.. Enkel het eigen voordeel en eigen gelijk is voor hem belangrijk. Net een verwend kind.