Leden van de fractie van rechts-populisten in het Europees parlement. Van links naar rechts Janice Atkinson (L, onafhankelijk lid Europees Parlement en voormalig lid UKIP), Marine Le Pen (2L, frontvrouw Franse Front National), PVV-leider Geert Wilders (2R) en Tom van Grieken (R, Vlaams Belang) tijdens een persconferentie in Brussel. De fractie moet meer dan een half miljoen euro aan EU-middelen terugbetalen die is uitgegeven aan aan champagne en luxe-etentjes.
Volledig scherm
Leden van de fractie van rechts-populisten in het Europees parlement. Van links naar rechts Janice Atkinson (L, onafhankelijk lid Europees Parlement en voormalig lid UKIP), Marine Le Pen (2L, frontvrouw Franse Front National), PVV-leider Geert Wilders (2R) en Tom van Grieken (R, Vlaams Belang) tijdens een persconferentie in Brussel. De fractie moet meer dan een half miljoen euro aan EU-middelen terugbetalen die is uitgegeven aan aan champagne en luxe-etentjes. © ANP

Europese rechts-populisten moeten EU half miljoen terugbetalen voor prijzige etentjes en kerstcadeaus

De fractie van rechts-populisten in het Europees Parlement, waar ook het Vlaams Belang toe behoort, moet meer dan een half miljoen euro EU-middelen terugbetalen die haar leden hebben uitgegeven aan champagne en luxe-etentjes. 

16 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Iedereen heeft honger en dorst maar de politiekers het meest!
  • Mark Wijgers

    6 jaar geleden
    Geluk dat de andere fracties dat niet doen ... meten met 2 maten en 2 gewichten ...
  • jean Paul Leyman

    6 jaar geleden
    Ik had graag is het totaal budget geweten voor etentjes en geschenken van alle EU ambtenaren dus van de kleinste tot de grootste partijen ???
  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Links eu controleerde rechts rechts ka. Niet controleren wan links zit aan de bron controleer Ivo b EVP maar eens verhuurt zelf een kamer bij zijn thuis als bureau duizenden euro’s per maand al jaaaaaren
  • Lucien Raes

    6 jaar geleden
    Kom eens kijken naar de terrasjes in Etterbeek. Wie betaalt dat?