Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe ontwricht je Braziliaanse verdediging? Aad de Mos geeft tips: "Zet hoog druk"

WK voetbalAanvallend dodelijk efficiënt, verdedigend koel en zakelijk. Bondscoach Tite heeft van Brazilië één groot blok gemaakt. De tegenstander krijgt weinig kansen, scoort amper goals. Negentien clean sheets in zijn vijfentwintig wedstrijden als bondscoach. "Maar ze zijn heel kwetsbaar zolang het 0-0 blijft", zegt Aad de Mos.

6 reacties

  • Geert Vermuyten

    6 jaar geleden
    Weet niet of Lukaku de juiste man is tegen deze verdediging.(Batsu.) Onze verdediging is veel te traag,misschien beter vers bloed zetten. (Boya.)
  • Paul De Witte

    6 jaar geleden
    Goeda analyse maken van de 1-7 jaren geleden tegen duitsland.flankverdedigers bij brasillie verlaten hun plaats te onpas daar liggen de mogelijkheden.en lukaku schaduwspits achter mertens.mertens is balvaster en kaatst beter ,zo speelt hij dikwijls in napels.centraal ligt nu de opening daar casimero de schopper niet meedoet,paulinho is te graag uit positie en wil altijd scoren,heeft slecht positiespel,barca fan
  • Dirk Van Lierde

    6 jaar geleden
    Absoluut correct Aad!!
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Het is zoal Aad zegt, ik heb dit hier eerder aangehaald, blijven druk zetten en Brazilie gaat twijfelen en dan spelen ze zeker niet hun mooiste voetbal, ze hebben bang van Belgie en dat speelt mentaal in ons voordeel. Wel oppassen, éénmaal dat ze een goal hebben worden ze zelfzeker en dan zijn ze niet meer te houden.
  • Kirsten Devolder

    6 jaar geleden
    OK, onze verdediging rammelt, maar vooral omdat we zo sterk en massaal oprukken naar voor. We zullen altijd domme goals blijven slikken, maar we compenseren dat door zelf veel goals te maken! Ook tegen Brazilië!