"Nee!": Rutte zet Trump openlijk op zijn plaats

De Nederlandse premier Mark Rutte was gisteren op bezoek bij de Amerikaanse president Donald Trump en hij heeft daar voor commotie gezorgd. De twee hadden het onder meer over het handelsconflict tussen Europa en de VS. Rutte durfde het aan om de president op zijn plaats te zetten over de onderhandelingen met de Europese Unie.

21 reacties

  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Wie is dat hollandertje? Wat heeft hij gedaan? Trump op zijn plaats gezet door nee te fluisteren wat een grapjas! Mensen zoals Rutte, Macron, Merkel enz. die de eigen bevolking niet kunnen beschermen en hun eigen land in chaos storten hebben ander wereldleiders zeker de les niet te spellen.
  • Serge Prat

    6 jaar geleden
    Amai, die Nederlanders toch met hunne grote mond toch. Hij durft nogal. LMAO, platte vijg ja.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "President Trump leeft voor de VSA en alle reguliere inwoners ervan", Etienne? Trump leeft enkel voor zichzelf en zijn familie en wil uit de VS zoveel mogelijk profijt halen voor zichzelf, de rest zal hem worst wezen!
  • Jonathan Wouters

    6 jaar geleden
    Is dat ‘op zijn plaats zetten’? Vind het maar zwakjes dan. Trump zal er zich bitter weinig van aantrekken wan Rutte denkt volgens mij. En gelijk heeft hij. Gewoon het tegenovergestelde doen van wat de EU doet lijkt me altijd verstandig.
  • Johny Lapeire

    6 jaar geleden
    Ja, die Hollander is dan ook een wereldleider, Trump zal erg geschrokken zijn van zo'n belangrijk personage, Amerika heeft groot gelijk dat ze de handelsbalans in evenwicht willen brengen, want de Euro vetzakken zijn allen uit op profiteren.