Direct naar artikelinhoud
tv-tips

5 tv-tips voor een spannende dinsdagavond

Still uit de film 'Image'.Beeld rv

De eerste langspeelfilm van Adil & Bilall, een jonge Harrison Ford of een culinaire zoektocht naar de oorsprong van de Britse tv-kok James Martin. Deze vijf tv-tips houden je (extra) warm vanavond.

James Martin's French Adventure

James trekt naar de streek waar het allemaal begon, naar het restaurant waar hij meer dan 30 jaar geleden nog gewerkt heeft. Hij geniet van het uitzicht over het pittoreske plaatsje met de makaron-winkel, die destijds een passie voor zoet in hem heeft doen ontwaken.

Om 18.15 uur op één.

Image

Wanneer de jonge, ambitieuze journaliste Eva een reportage maakt over de probleemwijken van Brussel, maakt ze al snel kennis met Lahbib, een zware jongen van Marokkaanse afkomst. Hij neemt haar op sleeptouw door de cités en geleidelijk aan raakt Eva door Lahbib en zijn leefwereld gefascineerd.

Om 20.35 uur op Vier.

What Lies Beneath

Claire, de echtgenote van bioloog Norman Spencer, wordt geplaagd door hallucinaties. Tijdens een stormnacht denkt ze te zien hoe hun buurman zijn vrouw vermoordt.

Om 20.50 uur op Q2.

Publiek Geheim

'Het Belgische automerk Imperia.' Je hoeft niet de grootste autoliefhebber te zijn om al eens van het merk Minerva gehoord te hebben. Maar wat zegt de naam Imperia ons nog? Toch schreef dat automerk een van de mooiste bladzijden van de Belgische autogeschiedenis. Tussen 1906 en 1958 gingen bij de fabriek in Nessonvaux bij Luik twintigduizend Imperia's de deur uit.

Om 22.20 uur op Canvas.

Green Wing

Vlak voor haar eerste werkdag in het plaatselijke ziekenhuis, heeft Caroline zichzelf buitengesloten en moet ze de nacht in haar auto doorbrengen. Ze is doodmoe en ruikt naar luchtverfrisser, maar toch zal ze zo haar eerste werkdag moeten beginnen. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van één van haar sympathieke collega's, of zit er iets achter?

Om 22.50 uur op Canvas.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!