belga/PN
Volledig scherm
© belga/PN

Transfer Talk 3/7. Anderlecht legt 3,5 miljoen euro op tafel voor Santini en Bakkali - Mahrez op weg naar Man City?

Transfer TalkHet WK is vol aan de gang, maar dat betekent niet dat de clubs zich niet weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

32 reacties

  • lucien luyten

    6 jaar geleden
    Ik ben tevreden dat club Brugge vele miljoenen uitgegeven heeft voor alléén maar topspelers die normaal gezien naar REAL of BARCA gingen !
  • Romain Nolf

    6 jaar geleden
    Kunnen hem in Kortrijk gebruiken ! hebben niks meer .
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Ik zie het met Anderlecht niet goed komen, het is geen Oostende. Het idee van evenwaardige dubbele posities geloof ik niet omdat wij dat niet kunnen betalen. Er kom meer geld binnen via transfers maar men geeft niet meer uit, kwaliteit vind je niet meer voor 1-3 miljoen. Je hebt top voor België nodig met 2-3 uitblinkers die internationaal iets kunnen laten zien. Geen 11 Ronaldos zoeken.
  • marc castermans

    6 jaar geleden
    De manager waarmee Luc Devroe zijn meeste transfers afhandeld is niemand minder dan Liechtenstein, de schoonzoon van Collin (die zelf de schoonbroer is van Roger VDS), is dat toeval of denk ik dat gewoon maar?
  • etienne vijverman

    6 jaar geleden
    JPL is vooral een uitstalraam voor makelaars en in het buitenland gebuisde spelers