Elegant gekleed tijdens warme dagen: zo doen ze dat in Parijs

Het modevolkje heeft zich verzameld in Parijs, waar de Chanels en Diors van deze week hun haute couturecollecties tonen. Alleen: wat draag je voor zo’n chique shows als het buiten bijna dertig graden is? Laat je inspireren door deze beroemde gasten.

tib

Influencer Jeanne Damas is zowat het nieuwe icoon van de Parisienne-stijl. Ze draagt een losse broek met een doorzichtige witte blouse en open sandaaltjes en maakt het af met haar handelsmerk: rode lippenstift.

© Photo News

Coutureweek of niet: het WK Voetbal is nog altijd bezig en dat wil het Braziliaanse topmodel Adriana Lima niet zomaar voorbij laten gaan. Benieuwd of ze dat T-shirt na vrijdag nog zal dragen...

© Photo News

Een tweedelig pak bij bijna dertig graden? Dan kan je er zoals actrice Anais Demoustier al eens een heel kort topje onder dragen.

© Photo News

Altijd goed in Parijs: een T-shirt met streepjes. Zeker als er, zoals bij actrice Belen Chavanne, een logo van Chanel op staat.

© REUTERS

Een ongeschreven regel in de mode: of je toont een decolleté, of je toont je benen. Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie van Monaco, koos overtuigend voor dat laatste.

© Photo News

Lange gebloemde jurken associëren we eerder met Ibiza, maar actrice Anouchka Delon zorgt toch voor wat hippievibes in de Franse hoofdstad.

© Photo News

Laat mooi weer vooral niet betekenen dat het alleen maar losjes moet, dacht blogger Camilla Coelho. Al mocht haar blazer wel zonder mouwen en met blote schouders.

© Photo News

We schreven het al: een simpel wit T-shirt is hét kledingstuk van de zomer. Draag het met eender welke rok, zoals het Italiaanse model Elisa Sednaoui of zoals Vanessa Paradis, en je bent klaar voor de show van Chanel.

En over combineren gesproken: heb je een blouse die je nooit draagt omdat ze te veel doorschijnt? Draag er een sexy beha en een hippierok onder en je onder en je hebt de casual cool van actrice Ana Girardot.

© Photo News

Een beproefd recept in streetstyle, maar wel ééntje dat het nog altijd prima doet bij zomerse temperaturen: een combinatie van contrasterende prints zoals de streepjes en bloemen van Lady Amelia Windsor, de kleindochter van de hertog van Kent.

© Photo News

De playsuit met prints zoals die van model Lily Aldridge is altijd stijlvol als het warm is. Wie een buikje wil verdoezelen, kan dat optisch doen door een short en een blouse met dezelfde print te combineren.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer