Instagram gagamilano_jp
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram gagamilano_jp

Gezicht van een natie (en van 27 merken): Neymar wil ook reclamemarkt veroveren

Wk voetbalGezicht van een natie, posterboy van 27 'brands', ambassadeur van het eigen merk, product en voetballer. Ook in Rusland houdt de Braziliaanse 'bad boy' sponsors en fans tevree. Zijn Neymarproject zit in de laatste rechte lijn: globale dominantie op de reclamemarkt. Ayrton Senna achterna.

5 reacties

  • Ralph Camberlin

    6 jaar geleden
    reclame voor kniebeschermers, schouderbeschermers, helmen, ... eigenlijk alles wat je kan voorkomen om gewond te raken wanneer je valt.
  • Francois Troch

    6 jaar geleden
    reclame voor een middel tegen vallende ziekte
  • Willy Verstraeten

    6 jaar geleden
    Aan alle scheidsrechter van het W.K. Geeft "clown" Neymar onmiddellijk geel wanneer hij zijn kinderachtige shows gaat opvoeren - zoniet zal hij hier mee doorgaan tot aan de finale. Voetbal is een sport geen circus !
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    'Een speelse charmeur' een klein kind ja.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Belachelijke vent met zijn overdreven vertoning telkens ie nog maar een zucht voelt in zijn nabijheid en niet te begrijpen dat al de scheidsrechters erin trappen en dit terwijl van alle hoeken en kanten beelden ter beschikking zijn,geef die eens een gele kaart voor zijn geveinsde vertoningen en 't is zo gedaan en de dag dat ze hem deftig gaan onderuit halen zal ie gewoon zeer stil blijven liggen,dan pas zal ie weten wat pijn is.