Slachtoffer Charlotte Brown (24).
Volledig scherm
Slachtoffer Charlotte Brown (24). © Metropolitan Police

Brit (30) koopt motorboot om vrouwen te imponeren: zijn date valt overboord en sterft op eerste afspraakje

Een Brit (30) staat momenteel in Londen terecht voor een dodelijk motorbootongeval waarbij zijn afspraakje, een 24-jarige vrouw, op 8 december 2015 's nachts stierf op de Theems. Juryleden kregen te horen dat Jack Shepherd de motorboot enkele maanden voordien had aangekocht met de bedoeling vrouwen te imponeren. Hij wordt beschuldigd van doodslag door grove nalatigheid.

5 reacties

  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    twee flessen wijn en daarna nog champagne alsof het niets is, rijden of varen vraagt algehele onthouding. Dus de onderstaande comments duiden er nog steeds op dat ook deze personen het nog niet begrijpen.......wat een 0-tolerantie betekent in het verkeer of op het water aan het stuur of roer.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    weeral een "gerechtigheid" dat nergens op trekt! alsof de boot niet gekapseisd zou zijn als het met de boom aan lagere snelheid zou gebotst zijn... weeral een subjectieve rechtspraak! de vooringenomenheid van rechters is duidelijk herkenbaar.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Ego was aan stuur- en bakboord. Weinig plaats voor andere aan boord ?
  • karin verwimp

    6 jaar geleden
    Tja, van een wicht dat zich door een motorboot (of sportwagen) laat inpakken kan je niet verwachten dat ze veel hersens heeft.
  • Marc Van de Velde

    6 jaar geleden
    Goe bezig. Vraagje. Is ze stroomOPwaarts gevonden? Dat kon ze nog goed zwemmen.