bpost
Volledig scherm
© bpost

Bpost gaat dan toch pakjes blijven ophalen op zaterdag

Bpost gaat op zaterdag dan toch pakjes blijven ophalen bij postkantoren en -punten. Dat meldt het bedrijf. Gisteren bevestigde bpost nochtans dat het dat niet meer zou doen, "om de onderneming rendabel te houden".

31 reacties

  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Ik heb 31 jaar bij De Post gewerkt (waarvan 21 als sectiechef) toen ik er in 1994 zelf ontslag nam. Een reus op lemen voeten, in alle opzichten gedirigeerd door de rode maffia.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Waarom zouden we meer jobs moeten creëren, Febe Chapin. Ze worden nu al niet meer ingevuld. Bovendien ging het vroeger ook met éénverdienergezinnen. Zo werd zelfs de welvaartsmaatschappij met onze royale sociale zekerheid opgebouwd. De enige reden waarom men steeds meer jobs en een maximale activiteitsgraad wil, liefst zeven dagen op de week en aan een laag loon, is omdat ondernemers zich dan nog meer kunnen verrijken. Ondertussen heb je zelf geen leven meer.
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Privatiseer de bpost die kost alleen maar veel geld zonder service.
  • peter colson

    6 jaar geleden
    weekendwerk en de vakbond maakt van z'n kloten. Nu wil BPOST het weekendwerk van de pakjesdienst vernietigen en ..... de vakbond laat weer van zich horen. Duidelijk dat je et de vakbond de omgekeerde psychologie moet toepassen om iets te bereiken.. Wil je zondagwerk invoeren? Maak dan van je theater dat je zondagwerk een absurd idee vindt. Veel kans dat de vakbond dan zondagwerk gaat eisen.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Als we meer jobs willen creëren moeten we jobs voor alle dagen en uren creëren.