Hanne, Marthe en Klaasje van meidengroep K3 werden 'huppeldoosjes' genoemd door het Nederlandse Tweede Kamerlid Dion Graus.
Volledig scherm
Hanne, Marthe en Klaasje van meidengroep K3 werden 'huppeldoosjes' genoemd door het Nederlandse Tweede Kamerlid Dion Graus. © ANP Kippa

Nederlands Tweede Kamerlid noemt K3 'huppeldoosjes'

Het Nederlandse Tweede Kamerlid Dion Graus van de PVV van Geert Wilders, viel gisteren tijdens een commissievergadering over vliegveiligheid even uit zijn rol toen hij het over ‘een K3’ had en daarbij verduidelijkte dat hij daarmee de vogelwacht op Schiphol bedoelde en “niet die drie huppeldoosjes” uit de gelijknamige band.

8 reacties

  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    het zijn ook huppeldoosjes :) enfin, de vorige 3 toch waarmee Gert Verhulst zijn plezier had!! Onze maatschappij wijst telkens met het vingertje: dit mag niet, dit kan niet, dit is niet gezond, bla bla bla...vroeger werd er anders en vaak hardhandiger opgevoed, en haalde je levenslessen uit fouten. Nu willen ze vermijden dat er fouten gemaakt worden, dat we allemaal doetjes worden!!
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Het zijn huppeldoosjes,toch?
  • Philip Maes

    6 jaar geleden
    Dirk Van Dessel, en dan ? Zelfs als het woord "doos" een vulgaire connotatie heeft, wat ik overigens niet terugvindt in het Groene Boekje, dan nog blijft dat de politiek correcte teentjes de dag van vandaag zo kort zijn dat het fundamentele recht op vrije meningsuiting ernstig in het gedrang komt. Ik ben verre van een fan van de populist Wilders, maar in deze discussie heeft hij gewoon 100% gelijk.
  • Lies Daelemans

    6 jaar geleden
    Inderdaad zeg, waar maken ze toch allemaal een punt van...is er echt niks interessanter om van wakker te liggen?
  • Samuel Peeters

    6 jaar geleden
    Den Haag had ook een verkleedfeestje 'cowboy en indiaan' verboden...