BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Enorm drukke en lange avondspits voorspeld op vrijdag door mooi weer, voetbal en vakantie

Mobiliteitsorganisatie VAB verwacht vrijdagavond een zeer drukke avondspits door een samenloop van gebeurtenissen. Vallen namelijk samen: de start van het bouwverlof, de vakantie in Zuid-Nederland, het mooie weer én de WK-kwartfinale waarin de Rode Duivels het opnemen tegen Brazilië. De avondspits zal ook extra vroeg op gang komen, waarschuwt VAB.

7 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Grappig dat het nu op mooi weer, vrijdag en voetbal wordt gestoken en in november op slecht weer en werk.
  • eddy bollaert

    6 jaar geleden
    Als de noorderburen een keer een andere datum eens zouden vertrekken of een ander uur nemen.zou veel beter zijn.elke vrijdag in de zomermaanden ring Antwerpen vol met gele nummplaten.gezellig als je van je werk komt.en dan hun rijgedrag om maar beter te zwijgen .
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Start van bouwverlof, honderden bestelwagens die gaan zwalpen op de baan omdat ze in de ochtend al beginnen met bier te drinken aan het tankstation. Joepie.
  • Kris Bouwens

    6 jaar geleden
    Er zijn genoeg mensen die maximum 25km van hun werk wonen. Vooral met dit weer.... de fiets. + mensen aanmoedigen om dichter bij hun werk te gaan wonen.
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Een alternatief ? .... euh .... 't ja goei vraag ? ... Auto of thuisblijven zeker ? Iets beter kan ik me niet direct voor de geest halen als alternatief, ... maar toch bedankt.