AFP
Volledig scherm
© AFP

WK LIVE 05/07. "De druk die de Brazilianen voelen is immens. Van een ongekend niveau" - Rode Duivels spelen straks op Belgische grasmat

WK voetbalHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 21 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

67 reacties

  • Ivan VanStaeyen

    6 jaar geleden
    Nu we de stand kennen en Brazilië naar huis kan is het erg leuk de commentaren te lezen. Voorspellers van niveau ... Weten we meteen wie de experts zijn. Funny ook van Antonia want BEL staat nu het hoogst op de ranking. Enkel Brazilië en Duitsland staan hoger. Kan men later zagen van dat we niet gewonnen hebben van lagere ploegen in de stand.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Johan Stevens oefenmatchen of officiële mensen als u hebben altijd wel ergens kritiek want als ze in een officiële winnen dan zal die dag de tegenstander net ziek zijn geweest maar ik kan heel recent een 1-0 overwinning opnoemen tegen Engeland.
  • Ludo Hermans

    6 jaar geleden
    De druk van politici op de burger blijft 10 maal hoger dan de druk van de Brazilianen op de Rode Duivels.
  • Johan Stevens

    6 jaar geleden
    Willem , je noemt alleen oefenmatches. In officiële ontmoetingen kan ik het mij niet meer herinneren
  • Charlie Sieber

    6 jaar geleden
    Mag hopen dat Neymar rood krijgt voor zijn aanstellerij gedrag. Maar dan nog ben ik niet zeker of de Rode Duivels tegen 10 man kan winnen.