Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ballon van baby Trump mag de lucht in

Betogers in Londen hebben toestemming gekregen van de Londense burgemeester Sadiq Khan voor een ludieke protestactie wanneer de Amerikaanse president Donald Trump op bezoek komt. Ze willen een grote ballon in de vorm van Trump als een oranje baby de lucht in laten.

5 reacties

  • Jozef Hendrickx

    6 jaar geleden
    Als het voor iedereen geldt wat zou ik dan bezwaar hebben . Denk echter niet dat wanneer Erdogan op bezoek komt in Londen burgemeester Khan dan ook toelating gaat geven voor een leuke luchtballon waarop de draak wordt gestoken met de grote democraat sultan Erdogan . Weigering zal te maken hebben met waarschijnlijke rellen . Zo ziet u hoe tolerante linkse en moslim burgemeesters met de vrijheid van meningsuiting omgaan .
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    en toch zullen al die criticasters van Trump op hun buik gaan,als het niet allemaal lukt in een legislatuur zal hij er een tweede bij doen,hadden wij hier maar zo'n president ipv een zatte voorzitter
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Rob Hoek, kom tot jezelf en bekijk wat Trump al allemaal bekokstoofd heeft. Niets goeds.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Trump heeft vooral al heel veel voor zichzelf gedaan. Dat de VS failliet zullen zijn bij het einde van zijn ambtstermijn, zal hem worst wezen.
  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Als iedere dag maar over Trump geschreven wordt. Laat die man toch gaan en laat zijn werk doen. Donald Trump heeft al heel veel voor zijn land gedaan. Hij had het weer over dei Amerikaanse auto's die in Europa geboycot wordt. Een normale Ford Mustang kost sec 40.000 euro maar goed dan komt er BPM ( Invoerrecht) boven op van 62.000 Euro Totaal € 112.000,00 Nu weet je waarom Trump woest is.