AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Nederlandse ex-internationals die in 2010 Brazilië al verschalkten, geloven in Rode Duivels: "België is beter dan Brazilië"

WK voetbalBrazilië mag dan onaantastbaar lijken, in 2010 sneuvelden ze op het WK in Zuid-Afrika tegen onze noorderburen. Nederland won dankzij twee goals van Wesley Sneijder van de Goddelijke Kanaries en bereikte uiteindelijk de finale. John Heitinga (34) en André Ooijer (43) weten wat het is om Brazilië uit te schakelen.

7 reacties

  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Nederland heeft niet alleen in 2010 van Brazilië gewonnen, maar ook in Brazilië in 2014 heeft Nederland om de 3-de plek met 3-0 van Brazilië gewonnen!!
  • Tom Jansen

    6 jaar geleden
    Ik vind persoonlijk het Belgische team en completer en sterker team. Het grootste gevaar/zwakte zit het toch wel in de omschakeling en de achterhoede. Hoop de de Bruijne zijn ware niveau gaat halen. Dat zal heel wenselijk zijn. Succes Rode Duivels, hier in Holland gaan we er goed voor zitten.
  • Ricardo Paulssen

    6 jaar geleden
    en met de hulp van een Nederlands data analyse bureau moet het toch zeker te doen zijn!
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Vanaf minuut 1 de helft en grote back van Brazilie opzoeken en bezetten. Vooral achteraan mag Martinez geen hautain gedrag dulden, dit heeft al goals gekost. De Bruyne en Hazard haalden al ruim voldoende maar moeten hun beste match nog krijgen, hopelijk vandaag. Brazilie is ook maar middelmatig, dus zeker niet bij voorbaat onhaalbaar. Succes duivels!!!
  • Charlie Sieber

    6 jaar geleden
    Op papier heeft België een topelftal. Maar op een toernooi wint niet altijd het beste elftal. Geluk komt ook om de hoek kijken (zie wedstrijd tegen Japan) Kijken of België deze verwachting kan waarmaken, want tot nu toe hebben ze weinig goed voetbal laten zien.