REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Boeman van miserabel EK geeft Brazilië gouden tips maar waarschuwt ook: "Als je België het tempo laat bepalen, word je helemaal in de vernieling gespeeld"

WK voetbalChris Coleman. De naam bezorgt menig Belgische fans koude rillingen. De bondscoach stond aan het roer van Wales toen de Rode Duivels twee jaar geleden op het EK in Frankrijk roemloos onderuit gingen in de kwartfinale. De man wéét dus hoe onze voetbalhelden straks af te stoppen. Al strooit hij ook met bloemetjes. "Als je Eden Hazard in de zone van de waarheid laat voetballen, zit je diep in de nesten." 

4 reacties

  • pol Van den Berghe

    6 jaar geleden
    nog ne zeveraar
  • Patrick Jans

    6 jaar geleden
    Belgie moet niet stunten tegen Brazilie, de Brazilianen moeten stunten tegen Belgie om daar te gaan... dat is de spirit! Het gaat om de kwaliteit van het team niet om de individuele klasse.
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Het verschil met toen is dat als je Hazard nu gewoon loslaat en diep laat gaan er ene Debruyne laag op het middenveld staat om die diepe bal te versturen en niet meer Witsel. Dus ik hoop dat Brazilië luistert en Hazard soms diep laat lopen.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Wanneer Martinez tegen een top land als Brazilie nog altijd met drie verdedigers blijft spelen vrees ik voor een afgang, een achterstand 0/2 ophalen tegen Japen is één zaak maar tegen Brazilie lukt dat nooit. Wat leert ons dit tornooi dat wij bijna altijd één of twee doelpunten tegen krijgen zelf tegen mindere landen. Men is dom of zeer naïef als men niet met vier achter in speelt.