AFP
Volledig scherm
© AFP

Jullie familie steunt jullie, Rode Duivels: "Zij hebben één Neymar, maar wij hebben twee Hazards! Come on Belgium!"

Wk voetbalUiteraard kijkt ook de familie van onze nationale voetbalhelden reikhalzend uit naar de confrontatie met Brazilië. En of het vertrouwen groot is. "Jullie hebben de kwaliteiten om tot de finale te gaan, doe het!"

50 reacties

  • laeremans viviane laeremans

    6 jaar geleden
    Heel goed gedaan duiveltjes. Ben zoals veel Belgen fier op jullie. Nu voor de titel gaan maar een ding wil ik kwijt, samen spelen en niet alles alleen proberen te doen, jullie zijn 1 ploeg en dat is het spel. Nogmaals proficiat
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    erik; eeniederes wie een map uit de oudheid raadpleegt weet dat jij uit je nek lult. Afin, wat jij nu gezien hebt waren ware belgae vriend ;) (get on my level)
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    gwn geweldig dat ik niet heb moge replicere. husj husj
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Belgae, Dave Janssens? U kent Uw latijn niet want Belgae/Belgica wil zeggen; inwoners van de lage landen: Nederlanders. Uw geschiedenis kent u evenmin. Want dan zou U niet zo pathetisch verwijzen naar een vermeende uitspraak van Caesar maar dan zou u weten dat boven de Ardennen Germanen waren en beneden Kelten. De Belgae hebben sowieso niets te maken met uw voebalploegje.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Aansluitend Nico, twee geleden zijn we de Fransen in eigen huis gaan kloppen. Dat lijkt iedereen altijd vergeten. Akkoord ze zijn sterker nu, maar dat zijn wij ook. Niets zegt dat we die niet kunnen winnen. Wij zijn de Belgen. "De dappersten der Galliërs". Echte Belgae schijnen op de moeilijkste momenten.