AFP
Volledig scherm
© AFP

Met je e-sigaret op vakantie? In deze landen kan je er voor in de cel belanden

'Vapen' of 'dampen' zou een goede manier zijn om te proberen stoppen met roken, maar kijk toch maar even na waar het wel en niet mag voor je op vakantie vertrekt. Onder andere Dubai, Turkije, Thailand en Egypte hebben 'vapen' verboden, op aanraden van de Wereldgezondheidsorganisatie. Hieronder een lijstje van de landen waar je beter oplet met je elektronische sigaret als je geen boete of gevangenisstraf wil.

25 reacties

  • Felix Strackx

    5 jaar geleden
    Gelukkig is er geen enkel land bij waar ik vrijwillig naartoe zou gaan.
  • patrick cornillie

    5 jaar geleden
    Of het verbod nu zinvol is of niet: je wordt er in het vliegtuig naar Thailand nog eens extra op gewezen dat E sigaretten er verboden zijn. Als je dan tóch tegen de lamp loopt heb je hier zelf schuld aan.
  • johan Witteboon

    5 jaar geleden
    Onzin! En laat turkije voor de turken zeg. En die andere bananenrepublieken... Achterlijke landen...
  • Jacques Vossen

    6 jaar geleden
    Onzin allemaal. 50 jaar gerookt en nu 5 jaar niet meer dankzij die E-sigaret. Van de ene op de andere dag. Ik ben ervan overtuigd dat de tabakslobby hier aan het werk is, gesteund door de overheden. Reken maar even uit. Op een pakje sigaretten 80% taksen allerhande. Op het E-gebeuren 21% BTW...We paraten hier wel over een miljarden business dus. Laat het nu net al die landen zijn waar ze roken zoals de spreekwoordelijke Turken waar het niet meer mag... Hoogst opmerkelijk. (:-(
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Stefan Wouters,alles is je gegund ,zolang je andere mensen niet stoort met je schoorsteen,de meeste menen ook nog de rotzooi in gezicht te blazen,nu dat duurt niet lang.