De doodgereden wolf.
Volledig scherm
De doodgereden wolf. © BELGAONTHESPOT

Doodgereden wolf in Opoeteren (Maaseik) kwam uit Nedersaksen

De wolf die op zondag 11 maart werd doodgereden in het Limburgse Opoeteren (Maaseik) kwam uit een roedel in de noordwestelijke Duitse deelstaat Nedersaksen. Dat concludeert een milieu-onderzoeksteam van de Wageningen Universiteit in Nederland.

8 reacties

  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Met de toenemende jacht van Trump en Co zal er ook in Idaho geen enkel prachtig dier meer te bespeuren zijn, als het zo verder gaat Trump heeft geen enkel respect voor mens, dier en nog overblijvende natuurgebieden! Enkel geld en macht zijn belangrijk voor hem! Wat met de generaties na ons ??
  • Zulma Terrana

    6 jaar geleden
    Mijn kat komt van mijnen hof en niet van Nedersaksen en die word ook doodgereden . Het probleem is dat er teveel idioten op de baan zijn .
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Juist Andre, maar die krijgen zelfs steun van onze traditionele partijen en wij zijn de roodkapjes. Wolven zijn prachtige Dieren en horen zeker terug in ons land.
  • André Christiaens

    6 jaar geleden
    Zijn geslacht bepalen: trekt zijn achter poten uit elkaar en je kan zien of het een v/m is, moet je daar voor naar Wageningen gaan, sukkels.
  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Prachtige dieren! Hopelijk blijven ze gespaard van al het kwade ....en krijgen ze de kans op een gelukkig bestaan zonder inmenging van het MENSDOM!