Snow Patrol
Volledig scherm
Snow Patrol

Snow Patrol brengt ode aan Rode Duivels tijdens groot 'exodus'-concert vlak voor match

FestivalsOok Gary Lightbody van Snow Patrol feest mee met de Belgen. Tijdens zijn laatste nummer 'Just Say Yes' droeg hij een truitje van de Rode Duivels, dat hij onder zijn shirt verstopt had. 

0 reacties

  1. Problemen bij set Discobaar A Moeder door de regen: “Wij draaien met plaatjes en die mogen niet nat worden”
    Festivals

    Problemen bij set Discobaar A Moeder door de regen: “Wij draaien met plaatjes en die mogen niet nat worden”

    Het Antwerpse dj-duo van Discobaar A Moeder heeft even wat problemen tijdens hun set op Elixir op Tomorrowland. Door de felle regen raakt alles op het kleine podium nat. “Wij draaien met plaatjes en die mogen niet nat worden”, vertellen ze. “Water en elektriciteit gaan niet samen.” Maar ze laten het niet aan hun hart komen en draaien gewoon verder. Het slechte weer is ook onder de festivalgangers al snel vergeten. Doorweekt of niet, iedereen danst gewoon mee.
  2. Van crowdsurfen op een krokodil tot de bellyslide en meezingen met ‘Let it Go’: de opvallendste momenten van machtig Alcatrazfestival vol Belgische toppers
    PREMIUM

    Van crowdsur­fen op een krokodil tot de bellyslide en meezingen met ‘Let it Go’: de opvallend­ste momenten van machtig Alcatraz­fes­ti­val vol Belgische toppers

    Het Alcatrazfestival in Kortrijk viert zijn vijftiende verjaardag in stijl. Wat een feest is het toch weer in De Lange Munte, met dank aan het zonnetje maar toch vooral aan de uitmuntende organisatie. De affiche is gevarieerd, van hoge kwaliteit en ook heel Belgisch. Ongeveer twintig van de 110 bands komen uit ons landje, en ze hebben geregeld meer succes dan internationale kleppers. Lolbands Alestorm en Electric Callboy oogsten waarschijnlijk het meeste succes, tot spijt van wie het benijdt.