Buitenlandse media vol lof voor Duivels en lacherig over Neymar: "De wereldtitel lonkt, het is nu of nooit voor de Belgen" - "Kevin de Bumm – und Neymar lag wieder nur rum..."

WK voetbalVeel lof in de buitenlandse media voor de weergaloze prestatie van onze Rode Duivels. Vooral Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois krijgen het wierookvat over zich uitgekieperd. Hoon en spot valt dan weer Neymar ten deel.

119 reacties

  • Herman Verbist

    6 jaar geleden
    Spijtig voor u Collijn maar Belgie zal wereldkampioen worden. Het zou dan nog verdiend zijn ook als je de torenhoge favoriet van het tornooi zo kan verslaan. België Brazilië was de de finale avant la lettre! Verder 20 EK’s winnen kan niet op tegen 1 wereldtitel. Nog even geduld maar wees gerust wij Belgen zijn niet zo arrogant als jullie Hollanders. Misschien worden jullie wel eens wereldkampioen in een volgende eeuw!
  • Mouch van der woude

    6 jaar geleden
    Ik als nederlander die al meer dan 40 jaar in vlaanderen woont: belgie wint het wk! En een tip: tegen frankrijk afsyemmen op franse tv om die verschrikkelijke franse chauvinistische commentatoren te horen huilen!
  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Ik hoop echt dat België geen WK-kampioen wordt. Want dan gaan ze naast hun schoenen lopen en worden het arrogante diknekken, wat ze de Ollanders altijd verwijten!! En de Ollanders moeten dan jarenlang aanhoren dat België WK-kampioen is geworden en Nederland nog nooit. Maar wij troosten ons met de gedachte dat wij Europees kampioen zijn geworden en 5x de champignon league en 2x de wereldbeker voor clubteams hebben geworden. Maar, de Belgen moeten eerst nog maar eens de Fransen zien te verslaan.
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    jos temmermans. En in de eerste helft werd Brazilië weg gespeeld. En ja geluk gehad. Maar Brazilië niet? Ik weet niet of je het weet maar de taak van een keeper is de bal tegen te houden. Jij noemt dat blijkbaar geluk. En die owngoal is inderdaad geluk maar ze moesten maar zo stom niet zijn.
  • Stef Ankers kes

    6 jaar geleden
    Het gaat ook tijdens dit WK helaas niet gebeuren voor de Belgen. Met drie goede spelers ga je het tegen Frankrijk niet redden, Sorry. Bovendien waren de meesten spelers volledig leeg na 2 x 45 minuten. Frankrijk is toch net iets beter dan de kanaries uit Brazilië. Maar een derde plek is ook best leuk hoor, dat waren wij vier jaar geleden al2014, en oh ja, tweede die keer daarvoor 2010 .