Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Twee adembenemende flitsen in een weergaloze triomftocht: "Ik voelde me superieur"

Wk voetbal6 juli 2018. Minuut 31 en minuut 94. De Kazan Arena is het schouwtoneel van twee heerlijke flitsen. Een schicht van Kevin De Bruyne zorgt eerst onverhoopt maar o zo deugddoend voor de 0-2, in de blessuretijd weet Thibaut Courtois met een fenomenale save verlengingen te verijdelen. Historisch, groots op grote momenten.

33 reacties

  • Michael Vandamme

    6 jaar geleden
    De eerste helft waren we beter, onze counters waren zo snel en efficiënt. In de 2de helft zijn we te veel voor de goal gaan hangen om de score vast te houden. Brazilië had dit ook gedaan als zij 2-0 voorstonden hoor. Dan hebben we een paar keer moeten bibberen, maar al bij al verdient door tegen de grote favoriet. We mogen echt trots zijn
  • Frederik Verbeke

    6 jaar geleden
    Ja men kijkt enkel nr de winst, dat is nu éénmaal wat telt. Je kan zo op elk duel of fase zitten melken. Al hadden de Brazilianen 100 keer op de paal getrapt en 50 penalties niet gekregen of gemist... België is door. En ik moet zeggen dat ik er al enorm van genoten heb! Nu hopen dat ze nog 2 maal alles geven!
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    De Bruyne is de motivator en brein binnen de ploeg. En nog bescheiden ook pracht kerel
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Pascaline Dubois en had Brazilië niet de steun gehad van de ref in de groepsfase dan waren ze er niet bij, en had dit , en had dat. Houd nu toch eens op. Net zoals de andere azijnpissers Kurt Janssens ergens schrijft zegt dat de pas niet komt van RL naar KDB maar van een Braziliaan. Moet duidelijke een brilleke kopen.
  • Jonathan Wouters

    6 jaar geleden
    Dalisz Fara, Brazilië heeft België onderschat. Wat spelen met de kids ipv trainen voor deze belangrijke march. België was 10x gretiger dan hen. Daarom hebben ze gewonnen. ‘Fortis fortuna adiuvat!’ ‘Luck favors the Bold!’