ap/twitter belreddevils
Volledig scherm
© ap/twitter belreddevils

WK LIVE 07/07. Brazilianen druipen af met staart tussen de benen - Neymar: "Droevigste moment uit carrière" - Courtois: "Ik heb de Engelse doelman nooit uitgelachen" - Chadli raakt wellicht fit

WK VoetbalHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 24 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

67 reacties

  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Hoeveel heeft dat ventje gekost? Hij kan niet beter voetballen dan de andere top-voetballers!!! Hij kan wel beter toneel spelen, ze moesten hem wat meer gele of rode kaarten geven.
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    Neymar heeft zich op het gehele tornooi verlaagd tot een aandachtskind dat door zijn arrogant gedrag de tegenstander gele kaarten en penalty's wil aannaaien. Dat men die beelden ook eens door de VAR laat beoordelen en vooral bestraffen, het voetbal zal er wel bij varen.
  • Pierre Jacobs

    6 jaar geleden
    Die hangt bij iedereen op dezelfde plaats.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Camel Dusoir met had en als koop je niets. De bal moet erin dat is het enigste dat telt. Je plaatst je niet omdat je meer kansen heb gehad. Dus wat je zegt is priet praat. Als de Brazilianen beter verdedigen dan .... maar met als koop je dus niets
  • Eric Freys

    6 jaar geleden
    finale : Engeland - België ???? verboden goalen te maken ?