Het strand van Benidorm, juli 2015.
Volledig scherm
Het strand van Benidorm, juli 2015. © REUTERS

Feestvierders lokken met gratis drankjes mag niet langer in Benidorm na drugsgeweld

Feestvierders in de uitgaanswijk van Benidorm mogen niet langer naar binnen worden gelokt met gratis alcoholische drankjes. De politie in de Spaanse badplaats wil zo paal en perk stellen aan het drugsgeweld in de Engelse uitgaanswijk Zone Inglesa. 

9 reacties

  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Je moet al goed gek zijn om überhaupt naar Benidorm te gaan. 40 jaar geleden vond ik het reeds te druk.
  • Saelens Nico

    6 jaar geleden
    de engelse wijk in Benidorm is echt héééél plezant om uit te gaan ; imitators (goeie !!) s ; : in al die jaren van ub40, rod stewart; michael jackson, bob marley , na jaren teveel stomme r& b destiny's child en van die kul) herontdekken ze er de goeie muziek uit de 70s en 80s ; die gratis shots zijn plezant ; nog nooit druggebruik of geweld gezien daar hoor !
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    De Engelse uitgangs buurt is zeker al 15 jaar een probleem buurt en ik kan het weten ga er 35 jaar op verlof zuipen geweld en de laatste jaren veel drugs
  • Gustaaf Tielemans

    6 jaar geleden
    Paal en perk stellen zoals aan bolleke bolleke men is daar ook al dertig jaar mee bezig en het is nog steeds niet opgerold met de toeristen te bestelen.
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Dat is daar ook een stad die volkomen uit controle is het is het Chicago van de jaren 30 geworden en dat kwam door het drankverbod nu is het door drug verbod De oplossing is simpel ....niet meer verbieden maar toelaten !