Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

De zon blijft ons ook volgende week verwennen met zomerse temperaturen. Enkel dinsdag en woensdag kans op een bui

De zon blijft de komende dagen schijnen in onze contreien. Enkel dinsdag en woensdag kunnen we een bui verwachten. Maar vanaf donderdag wordt het opnieuw zonniger en warmer.

20 reacties

  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Mijn favoriete seizoen is de zomer en dat zonnetje,echt zalig. Alles klaart op de mensen zijn ook opgewekter,ben een zomermens! Maar het is natuurlijk voor de natuur en landbouwers heel erg met die hitte en water tekort. Hun oogst kapot...Voor hen zou het toch eens mogen regenen. Maar liefst s'nachts alé als ik kon kiezen hèhè thja maar het weer is niet te koop en mensen zijn verschillend dat is nu eenmaal zo
  • Wivina Renier

    6 jaar geleden
    goed voor mensen die een airco hebben, die kunnen genieten En als je er helemaal niet tegen kunt word je een zaag genoemd. Het is een feit dat gematigd temperaturen fantastisch zijn. Maar ja zonnekloppers geniet ervan en wij die er niet tegen kunnen zullen maar hopen dat het vlug verandert naar mildere temperaturen en regen voor de natuur want die staat er triest bij.
  • Lesley Huyens

    6 jaar geleden
    Dat mensen dit heerlijk vinden kan ik niet begrijpen. Onze regenput is al bijna leeg. Als het niet snel wat regent moeten we wel leidingwater gebruiken om onze planten in leven te houden. Onze kinderen slapen heel slecht van de hitte. Niet iedereen kan zijn huis voorzien van airco. Al die egoïsten die dit leuk weer vinden, denk eens aan kleine kinderen en ouderen die met deze hitte amper kunnen buiten komen.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    @ pascelne Dubois: je gaan presenteren op een terras is een nieuwe trend. Het okselzweet was van jezelf. Ook de andere odeurtjes? Ik zit ook binnen met dit weer. En waarom? Daar heb je geen zaken mee.
  • censor

    6 jaar geleden
    Om het half uur is het verplicht zich om te draaien, de andere kant moet ook doorbakken zijn.
  1. Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?
    Spaargids.be

    Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?

    Houders van een Maestro-bankkaart moeten afscheid nemen van hun oude kaart en krijgen een nieuwe Debit Mastercard of Visa Debit in de plaats. Wanneer is die switch gepland? Wat zijn de verschillen tussen je oude en nieuwe kaart? En wat als je met je oude Maestro een hotel reserveerde, maar ter plaatse aankomt met je nieuwe exemplaar? Drie vaak gestelde vragen, waarop Spaargids.be drie duidelijke antwoorden formuleert.
  2. IN BEELD. Woestijnstad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortregens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    IN BEELD. Woestijn­stad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortre­gens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    Inwoners van Dubai beleven momenteel ongeziene taferelen. Zeldzame zware stortregens hebben de woestijnstad in een groot plonsbad getransformeerd. Volgens verschillende media viel er dinsdag op één dag tijd evenveel regen als normaal in een jaar. Dubai International Airport, één van de drukste luchthavens ter wereld, werd helemaal lamgelegd door het noodweer. Ook woensdag blijft het vliegverkeer nog ernstig ontregeld. Elders staan winkelcentra en wegen onder water, beelden op sociale media tonen luxewagens als Rolls-Royces mistroostig dobberend in het water. Opvallend: het noodweer is mogelijk het gevolg van kunstmatig opgewekte regen.