Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Serena Williams in tranen omwille van baby

Als werkende moeder is het niet altijd mogelijk om elke mijlpaal van je kind mee te maken. Ook Serena Williams heeft dit aan den lijve ondervonden tijdens haar voorbereiding op Wimbledon. En de tennisster was behoorlijk van haar melk.

35 reacties

  • Jurgen Stockman

    6 jaar geleden
    Jo Peeters . Ze gunt de jonge opkomende tennissers niets ,hahaha das de beste die ik al gehoord heb. Dus als je wat ouder wordt moet je stoppen omdat de jeugd zou winnen ????? Ik vind het erg dat jonge speelsters niet kunnen winnen tegen iemand die moeder is
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Blijf dan thuis , voor het geld moet ze het niet doen , en er zelf ervoor zorgen ??? Er zal wel een nanny of drie rondlopen om voor haar de klus te klaren . Altijd maar aandacht zoeken .
  • Ignace Duym

    6 jaar geleden
    Ik was toen aan het werk. Er moesten rekeningen betaald worden.
  • Jo Peeters

    6 jaar geleden
    Ze gunt de de jonge opkomende tennissters geen winst en daarom blijft ze verder spelen omdat ze weet dat ze de beste is.
  • Edwine Van der Hoeven

    6 jaar geleden
    Stop dan hé zeg ! En blijf bij je kind dan zul je haar zien opgroeien en alle mooie momenten mee maken. Maar nee, madam is mediageil en geld primeert boven het moederschap. Is ze NU nog niet rijk genoeg ?????? Tsssss....