Ook vannacht had de brandweer werk om auto's te blussen, maar in tegenstelling tot de voorgaande nachten bleef het relatief rustig in Nantes.
Volledig scherm
Ook vannacht had de brandweer werk om auto's te blussen, maar in tegenstelling tot de voorgaande nachten bleef het relatief rustig in Nantes. © AFP

Relatief rustige nacht in Nantes na vier nachten van geweld

Het was afgelopen nacht relatief rustig in Nantes, in het westen van Frankrijk, nadat het vier nachten na elkaar tot rellen was gekomen. Aanleiding was de dood van een 22-jarige jongen door een politiekogel dinsdagavond. 

6 reacties

  • caius lepidus

    6 jaar geleden
    als men toelaat dat er wagens en winkels geplunderd en in brand worden gestoken , zonder zeer hard op te treden en arrestatie te verrichten ,krijgt men natuurlijk herhalingen !. Streng optreden en straffen zodat ze geen zin meer hebben om het nog toedoen !
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    In de VS: als er bij rellen geplunderd wordt is de politie gemachtigd om met scherp te schieten, en de bevolking trouwens ook.
  • Ronny Van Looy

    6 jaar geleden
    Allee, we hebben vannacht toch een paar uurtjes kunnen slapen, bij deze, bedankt relschoppers voor een het gunnen van een beetje nachtrust.
  • William Beausoleil

    6 jaar geleden
    Woon maar eens tussen mensen die wagens in de fik steken en de dee/tee-regel niet kennen.
  • censor

    6 jaar geleden
    Ze zijn uitgeput van de boel kort en klein te slaan.