BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jurgen Van den Broeck komt terug op aanvaring met Sarkozy: “Zijn lijfwacht stapte uit, met zijn revolver goed zichtbaar…”

WielrennenHet is zes maanden geleden dat Jurgen Van den Broeck zijn fiets aan de haak hing. Met de Ronde van Frankrijk die gisteren in alle hevigheid losbarstte voor 'De Zondag' het ideale moment om eens bij de 35-jarige Kempenaar langs te gaan. "Ik ben Lotto trouw gebleven maar jaren later word je afgemaakt. In het wielrennen is het elk voor zich." 

13 reacties

  • Stephan Verbeke

    6 jaar geleden
    Kon wel hard rijden, maar vergat af en toe eens te sturen.... Aan zijn toon te horen zit ie nog steeds vol frustraties. Voelt zich onheus behandeld terwijl hij alle kansen heeft gekregen !!
  • Bon Valkiers

    6 jaar geleden
    Met lengten voorsprong was hij de beste Belgische ronderenner van de laatste 30 jaren. Weinig overwinningen, dat klopt, maar met deze ereplaatsen mag je best uitpakken : 3de en 4de in de Tour, 6de in de Giro, 8ste in de Vuelta, 3de en twee maal 4de in de Dauphiné, 3de in Ronde van Catalonië. Geen enkele Belg doet het hem in die periode na.
  • Georges Soenens

    6 jaar geleden
    Wauw, wat een palmares heeft die man.
  • Noel ryde

    6 jaar geleden
    Laat ze maar lachen,tegen dat jullie zo veel verdient hebben als Jurgen zullen jullie 200 jaar moeten worden en meer!!!
  • eric reynebeau

    6 jaar geleden
    Tja sommigen vinden een top tien plaats in de TDF niet veel soeps. Hoop dat ze bij hun werkgever zich smijten zoals Jurgen deed,hij zal zeer tevreden over hun zijn. Maar de kans op een burn out zal groter zijn denk ik...