Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Muyters kent 22 miljoen euro subsidies voor sportinfrastructuur toe

Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (N-VA) heeft 22.640.732 euro aan subsidies toegekend aan 47 bovenlokale sportinfrastructuurprojecten in Vlaanderen. Het gaat om nieuwbouwprojecten en renovaties, zo maakte hij  bekend in een persbericht.

25 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De zon heeft zijn werk gedaan Pietje gewoon binnen blijven.De staatsschuld zakken onder Elio en een crisis die niet was om zijn lamentabel beleid goed te praten.Een erfenis van miljarden door geschoven naar deze regering en dat zou op vier jaar moeten op geruimd zijn de zon heeft zijn werk gedaan Pietje.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Wie praat er over de Vlaamse regering Pietje.En maar zagen over mandaten nu ze uit de regering liggen.Dat de SPA er 25 jaar hun zakken vol graaide was toen geen enkel probleem.Het probleem is als SPA zijn zakken niet mag vullen mag dat niemand hé Pietje.De democratie volgens de sossen zij alleen hebben gelijk al moeten ze valse mails gebruiken.
  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Je hebt er geen idee van wie die schuld opbouwde jokske dat is duidelijk. Het is n feit dat tijdens de tijd dat n PSer eerste minister was de staatsschuld daalde ondanks de crisis, ondanks de torenhoge rente , nu met stijgende conjuctuur, laagste rente ooit en besparingen voor 10 tallen miljarden stijgt de staatsschuld. Stop met infantiele leugens , nva ers adepten trappen daar misschien nog in maar minder en minder
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Plots is Peeters met ALLE voorstellen van Muyters ivm. de arbeidsdeal akkoord. Hij heeft zijn lesje van vorige confrontatie in Terzake geleerd toen hij zichzelf totaal ongeloofwaardig in de verf zette.
  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    De NVA zit anders ook al 14 jaar in de Vlaemsche regering jokker en met Muyters in 2009 als minister van financien , begroting, enz. Waar is die mandatenlijst van de NVA mandarissen die ze al een jaar geleden beloofden? Dan kunnen we eens zien wie er wat graait of heeft men liever dat niemand dat weet?