BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Unizo steunt juwelier die overvaller doodschoot: "Hij is in eerste plaats slachtoffer"

De juwelier uit Oostakker, die gisterenmiddag een verdachte van een overval doodschoot, is vrij onder voorwaarden. Dat bevestigt het parket. De juwelier zou door de daders geschopt, geslagen en bedreigd zijn met een vuurwapen. UNIZO steunt de juwelier: "Hij is in eerste plaats slachtoffer."

140 reacties

  • Anne Geerts

    6 jaar geleden
    Eric Grosemans, ik praat niet goed dat men iemand in de rug schiet maar ik denk dat je wel anders zou piepen als jij en jouw familie zo zouden overvallen zijn! Denk daar eens eerst over na en oordeel dan!
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Crapuul dat mensen overvalt en berooft zou geen rechten meer mogen hebben. Op het moment dat zij beslissen zich niet aan de plichten te houden verliezen ze ook alle rechten.
  • Patrick Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Die overvallers hadden niets te zoeken bij de juwelier laat de juwelier maar verder met rust
  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    Iemand in de rug schieten, gelijk wat zich voordien heeft afgespeeld is geen zelfverdediging maar moord. De overvallers in de cel, en de juwelier in de cel ernaast.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    Iedereen heeft het recht zijn eigendom en leven te beschermen tegen gewapend gespuis en crapuul dat een overval pleegt. Crapuul die een wapen meebrengt is niet om de vliegen weg te houden, en dan kan je beter geen risico nemen. Poten af van andermans eigendom. Juwelier heeft overschot van gelijk dat hij het recht in eigen hand neemt. Gewapende overvaller zijn is immers een "groot risicoberoep"