AFP
Volledig scherm
© AFP

Sagan vloert Colbrelli na prangende spurt en neemt geel over van pechvogel Gaviria

Tour de FranceDe tweede rit van de Tour de France was een prooi voor Peter Sagan. De Slovaakse wereldkampioen hield Sonny Colbrelli af en neemt de gele trui over van Fernando Gaviria. Die laatste raakte in de slotfase betrokken bij een valpartij.

17 reacties

  • Francois VERHEYEN

    6 jaar geleden
    Peter Nols, neen hoor, ten eerste is Colbrelli zeker niet de allersnelste (dat is ook Sagan niet) maar de reden waarom Peter ook nu weer het groen gaat winnen is omdat hij zich steeds weet te plaatsen in de sprinten en... in ritten waar de sprinters gelost worden ook punten pakt.
  • Nicolas Charpentier

    6 jaar geleden
    Peter Sagan neemt zijn revanche van vorig jaar en gaat de groene trui voor de 6de keer proberen te winnen dit jaar.
  • Lieven De Weirdt

    6 jaar geleden
    Sagan is verantwoordelijk voor de laatste valpartij in die haakse bocht. Hij duwt een renner naar de binnenkant van de bocht, waardoor die de bocht niet meer kan nemen, en die valpartij ontstaat. Hem diskwalificeren zou wat streng zijn, maar echt verantwoord en sportief was zijn actie in die bocht toch ook niet.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    De koers was 2 meter te kort voor Colbrelli die de snelste spurter bleek. Colbrelli zal de meeste ritten winnen en de groene trui met zijn vingers in de neus behalen.
  • Berthie Gijsen

    6 jaar geleden
    De saaiste koers om te bekijken. Waardeloos.Veel mooier de Ronde van Spanje.