Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © Photo News

Treinverkeer dinsdag zeer sterk verstoord door spoorstaking: slechts 1 trein op de 3 zal rijden

Door de aangekondigde spoorstaking zal dinsdag tijdens de hele dag het treinverkeer zeer sterk verstoord zijn. Dat meldt NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman vandaag. "Er zullen aanzienlijk minder treinen rijden dan normaal, maar door de alternatieve dienstregeling zal toch 1 op de 3 treinen uitrijden."

46 reacties

  • Patrick Demeyere

    6 jaar geleden
    1 op 3? eentje op de ganse dag en dan is er geen enkele terug
  • Guillaume Missotten

    6 jaar geleden
    En dat voor een maatschappij die enkel kan overleven door ons belastingsgeld. Privatiseren dan maar.
  • Jordy Roland

    6 jaar geleden
    weet je wat nog beter zou helpen ipv stakingen? Als ze ipv staken gewoon alle reizigers gratis laten rijden, zo zal de nmbs alleen ge.... zijn en hebben de passagiers er geen last meer van, en dan zouden ze veel sneller iets veranderen bij de regering dan met stakingen, aja geld verliezen doet niemand graag en dan zouden er ook nog eens geen klachten van reizigers zijn, een soort win win situatie voor beiden partijen.
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    T'is weer van da !
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    "Er zal maar één op drie treinen rijden". Wel, dat is nog altijd veel meer dan bij alle vorige stakingen, toen er nul op drie treinen reden. Pendelaars zullen dus (met wat vertraging) op hun werk geraken en het treinverkeer zal niet helemaal plat liggen. Conclusie: de staking is nu al mislukt. En ze moet nog beginnen...