Twitter/Elon Musk
Volledig scherm
© Twitter/Elon Musk

Elon Musk test miniduikboot om Thaise voetballertjes te redden

Elon Musk test een kleine duikboot die de overblijvende Thaise voetballertjes in de grot naar buiten zou kunnen brengen. Het vaartuig kan door twee duikers door de smalle gangen van de grot worden getrokken en is net groot genoeg om één persoon te vervoeren. Dat liet de Tesla-CEO weten via Twitter. 

51 reacties

  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Dacht ik ook Mr van der Reijden. Ik ben de draad kwijt, wie probeert Musk nu te redden, die voetballertjes of zijn imago? Ondertussen zijn ze gered door mensen die geen belangstelling nodig hebben, proficiat aan deze onbekende mensen, echte gelden hebben geen media nodig.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Sommige doorgangen zijn zo smal dat de duikers hun luchtflessen af moeten doen en zich erdoor moeten wringen. Dan past dit niet. Als de bochten zo scherp zijn als dat ze op de tekeningen overkomen ook niet.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Tja, Musk behoort volgens sommigen tot de elite, dus niet verwonderlijk dat hij niets goeds kan doen. Dat hij tenminste probeert is bewonderenswaardig.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Kan nog altijd dienen om in de toekomst anderen te redden.
  • Guy De Smet

    6 jaar geleden
    Aan alle criticasters die het beter weten: een schande dat jullie dan nog niets ondernomen hebben, anders waren de slachtoffers allang bevrijd geweest. Of niet soms...???