Roberto Martinez.
Volledig scherm
Roberto Martinez. © REUTERS

WK LIVE. (9/7) Martínez: "Wilmots' werk is essentieel geweest" - Sampaoli mag blijven bij Argentinië... en krijgt er nog functie bij

WK voetbalHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 26 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

77 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Rusland en doping kan men steeds en overal in één woord uitspreken. Wie daar aan twijfelt is lichtzinnig of mede corrupt.
  • Verstraeten Dirk

    6 jaar geleden
    dat zit mee... uruguay is door frankrijk naar huis gestuurd ...... .... ....
  • Dalisz Fara

    6 jaar geleden
    @Henkie Janssen. België wereldkampioen met twee vingers in de neus? Frankrijk, Engeland en Kroatië degraderen tot ploegen van niets. Toe maar. Rest mij te vragen wat dan het nivo van de RD voorstelt. In het land der blinden is een oog koning.
  • Pierre Dony

    6 jaar geleden
    Ik lees hier namen als Leekens, Wilmots en zelfs Goethals die mee gewerkt hebben aan deze selectie. Is dat niet heeel ver gezocht?! In eerste plaats altijd de spelers en dan Martinez! Dan al de clubs waar ze spelen... Maar zwijg aub over Leekens he :)... Dat is bijna een decenium geleden! Onze Raymon is gewoon komisch dat hij hier nog tussen staat :)... Wij MOETEN gewoon winnen van de fransen!! MOET gewoon!!!
  • Frits Vandenberge

    6 jaar geleden
    Met Roberto Martinez hebben we nu al 24 opeenvolgende matchen zonder nederlaag gespeeld (19 x gewonnen, 5 gelijk). Nog 2 x winnen en we zijn WK.