Miljardair Donald Trump zou zijn privéchauffeur van weleer geen overwerk hebben uitbetaald.
Volledig scherm
Miljardair Donald Trump zou zijn privéchauffeur van weleer geen overwerk hebben uitbetaald. © EPA

Ex-chauffeur: "Trump moet mij nog 151.000 euro"

De voormalige privéchauffeur van Donald Trump sleept zijn ex-baas voor de rechter wegens nooit uitbetaald, achterstallig overwerk. 

17 reacties

  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Ja, Chris deckers, want 22 jaar geleden wist deze chauffeur dat Trump president ging worden en dat hij hem dan publiekelijk belachelijk kon maken. Logica 101...
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    die was dan heel duur betaald, ofwel is die heel dom dat hij voor zo'n paljas wil blijven werken. Ofwel de 2... Daar moeten gewone mensen met een normale job minstens een jaar voor werken... en chauffeur zijn is nu toch geen high tech beroep of waarvoor speciale skills of vaardigheiden veriest zijn. Vreemd.
  • jerrel blanker

    6 jaar geleden
    Belachelijk dat je zoveel centen hebt en je via je bedrijf de mensen niet betaald wat hun toekomt.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Was die chauffeur verplicht om voor hem te werken? Of dacht hij een slagje te slaan, vroeg of laat?
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Heeft 3300 uren te goed, deel dat door 6 jaar en door het aantal werkdagen. Is amper 1,5 uur per dag. En een ziekteverzekering is een werkgever niet verplicht om te betalen in de VS. Ik vind dat die kerel extreem goed betaald is geweest, daar je in de VS maar een fraktie aan belastingen moet betalen.
  1. Wateroverlast en schade in Limburg en Antwerpen, maar beterschap op komst: “Na de middag wordt het grotendeels droog”
    Play
    Update

    Waterover­last en schade in Limburg en Antwerpen, maar beterschap op komst: “Na de middag wordt het groten­deels droog”

    Op dit moment valt er op de meeste plaatsen in ons land nog heel wat regen. Weerman Frank Duboccage stelt wel gerust en zegt dat de zwaarste regenval achter de rug is. De regenzone blijft vandaag nog even in het land, maar trekt langzaam weg richting Nederland. “In de loop van de avond zou het overal weer droog moeten zijn”, volgens Duboccage. Vannacht kregen enkele dorpen in Limburg en Antwerpen te maken met zwaar onweer en heel wat wateroverlast. Lokaal viel er tot wel 55 liter water per vierkante meter. In Lanaken was dat zelfs 88 liter, volgens de burgemeester Marino Keulen (Open Vld). Op verschillende plaatsen sloeg ook de bliksem in.
  2. Een koning in zijn kasteel: butler verklapt hoe Donald Trump leeft in zijn Versailles

    Een koning in zijn kasteel: butler verklapt hoe Donald Trump leeft in zijn Versailles

    "Je kan altijd zien of de koning thuis is", zegt Anthony Senecal, al dertig jaar de butler van miljardair en presidentskandidaat Donald Trump. Dan staan immers de zwarte wagens van de Amerikaanse geheime dienst op de oprit van Trumps landgoed Mar-a-Lago Club in Palm Beach, Florida. Dat landgoed zal de winterversie van het Witte Huis worden indien Trump de verkiezingen wint: een 90 jaar oud kasteel in Moorse stijl met 128 slaapkamers. Zijn eigen Versailles met kristallen luchters, bladgoud aan de plafonds en 16de-eeuwse Vlaamse wandtapijten tegen de muren. Met Roemeense en Zuid-Afrikaanse seizoensarbeiders ook, want de lokale bevolking is volgens Trump niet toegewijd. Senecal doet in The New York Times een boekje open over zijn baas.