Het 'verkeersbord'  in kwestie.
Volledig scherm
Het 'verkeersbord' in kwestie. © Piet Jongepier

En dan kom je als wielertoerist dit 'verkeersbord' tegen

Langs de smalle weg van de Noorddijk in de Nederlandse badplaats Rockanje staat sinds kort een bijzonder 'verkeersbord'. Volgens het zelfgemaakte ronde bord geldt hier een verbod voor wielrenners.

71 reacties

  • peter destoop

    6 jaar geleden
    @Hugo Pieters, denk je dat daardoor het gedrag van die wielerterroristen zal veranderen? Geloof het niet.
  • philippe dusablon

    6 jaar geleden
    een zeer nuttig verkeersbord!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Zelf geschilderd ,amaai ,even wel veel geduld gehad met al die spaken,had eenvoudi-ger kunnen afgebeeld maar heeft wel zijn boodschap overgebracht en wielerterroristen die fietspaden negeren ,daar bestaan middelen voor en die doen wonderen.
  • Sandra Degrande

    6 jaar geleden
    Altijd dezelfde reacties: een beperkt aantal doet iets verkeerd en de volle 100% van die bepaalde doelgroep mag eraan geloven... en niet alleen voor “wielertoeristen” maar dan ook voor elektrische fietsen, jeugd die naar school fiets, de BMW-rijders, de vrachtwagen chauffeurs, een bepaald soort huidskleur hebben, enz ...
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    iedereen heeft zijn plaats op de baan , daar ben ik het mee eens . maar hou u dan daar ook aan . of zijn we dat geval vergeten dat wielerterroristen een jongeman in mekaar hebben geslagen omdat hij met de wagen over het jaagpad reed naar huis, nota bene de enige weg naar dat huis, dus als iedereen zich houd aan de regels en de zijne niet oplegt aan de andere kunnen we blijven rijden met de auto en de fiets.