AFP
Volledig scherm
© AFP

WK LIVE 10/7. Roberto Martínez: "Details zijn doorslaggevend geweest"

WK VoetbalHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 27 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

97 reacties

  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    details Martinez?? kijk eens naar de palmares van Dechamps man!! die weet tenminste wat hij moet doen om die beker binnen te halen. daar kan Martinez alleen maar van dromen!! net zoals bij Everton die ging hij ook kampioen maken. KBVB word wakker!! wil je een WK/EK winnen? Zoek dan een trainer, een strateeg met visie, en EK/WK ervaring, met een A.B.C plan. als je die beker wil tenminste?
  • jos meurrens

    6 jaar geleden
    Dan waren er tussen BE en FR toch meerdere details die bij Martinez niet klopten.
  • Robert VAN LAERE

    6 jaar geleden
    Opgeblazen zelfvoldane coach door KBVB top, zal nooit een grote prijs halen,vecht persoonlijke vete uit met speler, de duivels moeten leren "zweten" zoals de Croaten . Opgehemelde vedetten die te veel geld verdienen om tot het "uiterste" te gaan. Heeft Dembele wraak genomen om zo ondermaats te presteren ?
  • christiaan vandenbroucke

    6 jaar geleden
    met die trainer haalt ge geen prijzen,heeft nog niks bewezen en als ge dan nog de beste speler thuis laat weg ermee
  • alain lammens

    6 jaar geleden
    Verkeerd gegokt Martinez. De spirit ontbrak, misschien bang om te verliezen. Het voelde beter aan te verliezen wanneer elkeen zou gestreden hebben als leeuwen en echt tonen wat ze waard waren vanaf aanvang, dan sommige struisvogel te laten spelen om plots te moeten vliegen als het te laat is. Een halve finale spelen op een WK is niet niks, spijtig dat dit bij sommige spelers niet doordrong.