Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zware hinder op het spoor door nieuwe staking: amper 1 op de 3 treinen rijdt

Het treinverkeer is deze ochtend sterk verstoord door een tweedaagse staking bij het spoor. Slechts 1 op de 3 treinen rijdt uit vandaag. Ook morgen wordt er veel hinder verwacht. 

54 reacties

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    te weinig concurentie is het probleem!!
  • Willy Vermeulen

    6 jaar geleden
    De enige manier om terug in de gratie van de reiziger te komen is.... gratis vervoer! Alle verwijten van verlengde verlofdagen vallen automatisch weg en de reizigers gaan beter uw acties begrijpen! Resultaat: de leidinggevende gaan het moeten uitleggen aan de aandeelhouders ! Is deze uitleg te simpel voor de vakbonden? Ik stel me altijd kandidaat om die rotzooi op te ruimen!
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    heb ne keer per toeval met treinbestuurder gesproken, wij moeten,veel te veel uren kloppen zei hij, smijt al die ceo buiten,en t's opgelost,meer personeel,ect,dan zal wel normaal werken zijn!!!!
  • Paul Bogaerts

    6 jaar geleden
    Er werkt bij ons een Nederlander van een buitenfirma, kwam in het begin met de trein. Zit nu in de week op hotel. Was niet te doen met de aansluitingen in Nederland. Roemt de nmbs voor zijn stiptheid en service! Hoopt dat de Nederlandse spoorwegen snel gedeprivatiseerd worden. In het VK is het ook om te huilen. Slechte aansluitingen en in de spits verschrikkelijk duur. Alleen degene die er een dikke boterham aan kunnen verdienen roepen om privatisering!
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Privatiseren : voor de zoveelste keer wordt de kleine man weer eens !!!!!! gepest !!