Boston trein
Volledig scherm
Boston trein © rv

Passagiers duwen wagon opzij om vrouw te redden, maar wat ze zegt is hartverscheurend

In het Amerikaanse Boston hebben reizigers op 29 juni een metrowagon opzij geduwd om een vrouw te redden. Het slachtoffer was tijdens het uitstappen met een been komen vast te zitten tussen het metrostel en het perron.

82 reacties

  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    hier het beste systeem... eerst eens vijf keer nadenken hoe dit systeem niet werkt... veel wat hier wordt verondersteld te werken, werkt niet naar behoren door de verandering... wacht maar tot mensen hun pensioen trekken... hopelijk hebben latere regeringen die komen tegen dan wijzere beslissingen genomen.
  • Patrick Coens

    6 jaar geleden
    mensen het amerikaans systeem trekt op gene bal , laat ons gelukkig zijn dat het hier wel goed uitgedokterd is en idd we hebben het beste systeem en we betalen ervoor ook via de RSZ maar we hebben het goed laat dat duidelijk zijn en niet lagen en zagen
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Iemand zegt hier: "Belgie heeft inderdaad het beste systeem ter wereld, maar jullie betalen er ook heel veel voor": 76 euro per jaar vind ik nu écht niet "heel veel", hoor!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Jo Bosman: ik kan je de recente ambulancefactuur van mijn moeder laten zien: 15 euro voor ongeveer 10 km. Maar zélf als het zo duur zou zijn als jij beweert, zou dat nog steeds een fractie zijn van wat ze in de VS moeten betalen.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    De Charlie Chaplin films en nu in de VS : uiteindelijk niet veel verschil. De vrouw in de metro wilde geen verzorging omdat ze weet dat ze dat niet kan betalen. Voorzover ik weet zijn er mensen die meer dan 1 job hebben maar alleen om te overleven. Een ziekteverzekering kan er net meer af.. Trump's houding is min of meer : 'The struggle of the fittest'. Obama zag het anders maar werd geboycot.