rv
Volledig scherm
© rv

40 Gentse gevangenen weigeren uur lang terug naar cel te gaan, oproerpolitie komt tussen

In de Gentse gevangenis Nieuwe Wandeling weigerden een veertigtal gedetineerden deze middag om naar hun cel te gaan na hun wandeling.  Dat bevestigt de Gentse lokale politie, die door de cipierstaking de taken overneemt. De oproerpolitie kon de gevangenen uiteindelijk overtuigen om terug te keren. 

66 reacties

  • Maggie De baeke

    6 jaar geleden
    laat ze de straten aan leggen dan doen ze nog iets goed , in Amerika word dat ook gedaan gevangenen aan de ketting , door al die aanslagen zijn we het al gewoon soldaten met wapens op de straten die de gevangenen bewaken , en dan nog iets kan elke bejaarde van een rusthuis elke dag buiten ?
  • Katherine Baker

    6 jaar geleden
    Buiten laten zitten !!! Zelfs als de bel gaat voor hun schaftijd !!! 't Zal rap gedaan zijn, nu gaan ze morgen weer van 't zelfde kunnen doen ... en 'fuck' aan hun rechten, die hebben ze zelf verspeeld want hier in luilekkerland België moet er al heel wat gebeuren en vooral verschillende malen vooraleer men serieus gestraft kan worden !
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Sluit ze op in het fort van Breendonk, met water en brood.
  • Hugo Verlot

    6 jaar geleden
    Laat ze hun straf in hun land ( dubbele nationaliteit ) uitzitten en de gevangenissen bij ons zijn zo goed als leeg.
  • Melissa Sylvano

    6 jaar geleden
    Ze hebben groot gelijk die gevangenen. Jullie snappen het niet he de gevangenen krijgen niks tijdens de stakingen geen bezoek,geen pillen, geen eten en drinken. Er zou eens wat moeten gebeuren als ze hun pillen niet krijgen. En ja jullie denken misschien ze zitten daar voor hun straf maar iedereen heeft eens fouten gemaakt daarvoor ben je niet slecht. Niemand verdiend dat..