Politie in het Centraal Station van Antwerpen.
Volledig scherm
Politie in het Centraal Station van Antwerpen. © ANP

Procureur geeft gauwdieven raad: "Al eens aan zwartwerk gedacht?"

Zeven gauwdieven die 19 treinreizigers beroofden, hebben vanochtend in de Antwerpse correctionele rechtbank een opmerkelijke raad van de procureur gekregen. "Waarom kiezen jullie altijd voor het slechtste van het slechtste? Al eens aan zwartwerk gedacht? Dat mag ook niet, maar is toch beter dan reizigers bestelen in stations." 

38 reacties

  • José Lippens

    6 jaar geleden
    Alle geldkranen naar Algerije dichtdraaien. Ook NGO's die meehielpen om die kerels hier te krijgen. Hun GSM in beslag nemen. Met te bekennen kunnen ze bewijzen hoelang ze hier al zijn en hopelijk een vergunning krijgen door hun lange crimineel verblijf.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Als Algerije hun criminelen niet wilt terugnemen, moet het juridisch mogelijk zijn hun gezichten publiek te verspreiden. Gedaan met de privacy! De bevolking heeft het recht om zich te informeren en zichzelf te beschermen.
  • jo dierckx

    6 jaar geleden
    Het zijn toch echt sukkelaars!!! Komen aan de kost door te stelen ipv te werken zoals men normaal gezien doet. Geen medelijden met dat crapuul, oppakken en de grens over zetten of den bak in, maar voor jaaaaaaaaaaaaren dan.
  • censor

    6 jaar geleden
    Advies van een procureur.....zwartwerk....daar begaat hij raad aan iemand om in het zwart te werken, terwijl hij geacht wordt dit te voorkomen ...
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Procureur met Balkanese voorouders ? Kennen hun gabbers !