rv
Volledig scherm
© rv

Adios Real! Cristiano Ronaldo trekt voor 100 miljoen euro naar Juventus, waar hij voor vier jaar tekent en wekelijks 565.000 euro zal opstrijken

Serie AHet WK is nog niet voorbij, maar dé (voorlopig toch) transfer van de zomer is definitief rond. Cristiano Ronaldo voor 100 miljoen euro van Real Madrid naar Juventus. Real bevestigt op haar website het nieuws. De 33-jarige Portugees, all-time topschutter van Real met 450 goals in alle competities, zal een contract voor vier jaar tekenen bij de Italiaanse kampioen, goed voor 565.000 euro per week. In een emotionele afscheidsbrief op de website van Real smeekt Ronaldo de aanhang van de 'Koninklijke' om begrip.

98 reacties

  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Die bedragen zijn toch te gek voor woorden. En dat terwijl er overal ter wereld kinderen omkomen van honger.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Die bedragen zijn niet meer normaal ! Om gewoon tegen een bal te schoppen .... En gewoon mens rond de 1500 euro verdient door te " werken " Meer respect voor een chirurg die mensen hun leven redden en verpleegsters net als brandweerlieden ! Te gek voor woorden !
  • Gerrit Mangé

    6 jaar geleden
    De lonen van voetballers swingen de pan uit, ze zijn ronduit schandalig hoog. Dat om een spelletje te spelen dat ze graag doen om tegen een balletje te trappen. Er zijn mensen die keihard moeten werken en amper een loon van 1400 € /maand verdienen. Het gaat hier niet om leiders van multinationals of hoog opgeleide mensen die iets betekenen voor de mensheid. Schandalig, er zou een maximum moeten opgelegd worden door de FIFA.
  • SANDY VANROOSE

    6 jaar geleden
    Voor dat loontje haal ik mijn schoenen bijlange niet uit de kast.
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Gelijk heeft hij, maar kom niet te voorschijn met sorry van hier en sorry van daar want hij heeft het juist gedaan voor het geld, een ordinaire geldwolf is hij en niet meer en niet minder.En als het werkelijk zo een super talent was : waarom hebben ze zijn hele ploeg er dan zo snel uit gekegeld in het WK?????.