Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Ze kon overlijden vader niet verwerken en daarom begon Suzanne (38) te drinken. 15 flessen wijn per week

BuitenlandZe was altijd haar vaders kleine meisje geweest en toen hij in 2009 overleed, kreeg de Britse Suzanne West (38) uit Marple Bridge bij Manchester het moeilijk. Ze begon te drinken. Het equivalent van 15 flessen wijn per week. En daardoor ging haar eens zo mooie leven helemaal van de rails.

26 reacties

  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    En Marc Wils, ik hoop bij God dat jij geen job hebt waarbij je omgaat met mensen in nood enz. Want dan hebben ze enorme pech met iemand als jij. Iemand met zo weinig inlevingsvermogen getuigt alles behalve van een sterk karakter. Integendeel. Het is naief en zielig. Ieder heeft zijn achtergrond en problemen. En eens je vertrokken bent met alcohol blijft dat iets voor de rest van je leven. Lees eens iets van literatuur, of probeer je eens wat meer in te leven in de mens. Sterk karakter heb jij..
  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    Marc Wils, je hebt duidelijk geen idee wat het alcoholisme is. Je zal het niet graag lezen, maar je hebt duidelijk geen weet van menselijkheid.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Jens : ik zeg niet te stoppen met drinken. Ik zeg wel: bouw een gezond leven voor jezelf op. Ga als het moet iets rustig zoeken in Frankrijk of elders. Verander je profiel en onderneem iets. Je dochter zal op den duur wel afkomen. Sommige mensen dienen gewoon van habitat te veranderen. Doe wat je graag doet en waar je goed in bent. Dat geldt trouwens voor iedereen.
  • Leen Demeyer

    6 jaar geleden
    Maar Tuur Schipper toch, weet je wel wat alcoholisme is? Daar kom je niet zomaar uit op eigen kracht. Dat verandert alles in je hoofd en hersenen. Ik zou het omdraaien en zeggen dat jij niet zo moet oordelen.
  • marc wils

    6 jaar geleden
    Als alle mensen moesten beginnen drinken als ze iemand verliezen hebben de brouwerijen goed te doen. Allemaal zever zijn al mensen met zwak karakter en dan hebben ze een excuus voor te drinken. Kan hard klinken spijtig voor degene die het niet graag lezen.