Een FBI-agent die onbedoeld wereldwijde bekendheid kreeg door tijdens een wilde dans per ongeluk een omstander neer te schieten, krijgt zijn vuurwapen terug.
Volledig scherm
Een FBI-agent die onbedoeld wereldwijde bekendheid kreeg door tijdens een wilde dans per ongeluk een omstander neer te schieten, krijgt zijn vuurwapen terug. © REUTERS

Dansende FBI-agent die per ongeluk man neerschoot in nachtclub mag weer wapen dragen

Een FBI-agent die onbedoeld wereldwijde bekendheid kreeg door tijdens een wilde dans per ongeluk een omstander neer te schieten, krijgt zijn vuurwapen terug. Chase Bishop mag zijn wapen ook buiten werktijd dragen, mits hij dat doet op een wijze "die conform het FBI-beleid is". Dat meldt een woordvoerder van de aanklager aan The Denver Post.

3 reacties

  • Ivan Dejonghe

    5 jaar geleden
    heeft een revolver tegenwoordig geen veiligheids pin meer
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    En die mag terug een wapen dragen...awel proficiat voor zijn oversten ..een schande is het. En dan verliest die pummel zijn wapen , raapt het op en er gaat een schot af en dan doet hij precies of er niets is gebeurd door zijn handen onnozel in de hoogte te steken....ik heb niets verkeerds gedaan hoor.
  • Joke Kay

    6 jaar geleden
    was dit een 'gewoon' iemand dan zat die persoon al in het gevang. Zou nooit meer een wapen mogen dragen, zo onverantwoordelijk.